top of page

TEVÉKENYSÉGEK

A sportegyesület fontos feladatának tekinti a mozgás, egészséges életmód népszerűsítését, ennek érdekében számos iskolában tart foglalkozásokat, sportprogramokat. Új tagok csatlakozhatnak a szervezethez, a kistérség területén amatőr bajnokságokat szervez, segíti a vidéki hagyományőrző sportprogramok lebonyolítását együttműködve más sportegyesületekkel.

Az egyesület 2000 évtől szervez nyári táborokat, sportprogramokat.  A szervezet célja az egészséges táplálkozás, napi rendszerességgel sportolás terjesztése a fiatalok körében. Úszás és vizi-tornát, tartásjavító zenés tornát, labdás sportjátékokat szervezünk heti rendszerességgel, több korosztály részére. Hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeknek szervezünk táborokat, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében élő fogyatékkal élőknek (főleg mozgásaiban korlátozottaknak), szervezünk rendszeres sportnapokat.

Tanfolyamaink, táboraink, programjaink során a magas szintű sportági oktatásból indulunk ki, összekapcsolva azt az intenzív testedzéssel, és a szórakozással.

 

Tevékenységi területek:

  • Labdajátékok oktatása, szabadidős sport (aerobic, úszás) foglakozások tartása

  • Sporttáborok szervezése

  • Városi sportprogramok szervezése (pl.:egészségnap)

Városi sportrendezvények

Az Eurolife Életmód és Sport Egyesület 2000 óta tevékenykedik aktívan a városi tömegsport fellendítéséért, népszerűsítéséért, a diákok és felnőttek egészséges életmódra neveléséért, a sport fontosságának tudatosításáért.

A 2011 óta különböző sportprogramok zajlanak az egyesület szervezésében, melyek Nyíregyházán és kistérségében valósulnak meg. A sportprogramokban valamennyi korosztály részt tud venni, nemre, korra, fizikai állapotra való tekintet nélkül. Számos sportedző, sportbarát vesz részt a programokban és segítik a foglalkozások sikeres megvalósítását.

Szakembereink

 

Az egyesület edzői, sportoktatói törekszenek arra, hogy minél több embert, minél rendszeresebben megmozgassanak, és segítsenek a sportos életvitel megteremtésében.

A sportágak fejlődését nyomon követve tanítunk, figyelembe véve annak pedagógiai, élettani, módszertani változásait. A sportág technikai elemeinek, játékszabályainak oktatása mellett fizikai erőnlét és ügyesség is jelentősen fejlesztése is nagy hangsúlyt kap. Elsődleges szempont, hogy játékos, oldott hangulatot biztosítsunk az intenzív fizikai terhelés mellett.

bottom of page